Nyirán Elvira

elviraNyirán Elvira vagyok. 2011-ben végeztem zumba instruktorként. Táncos előképzettséggel rendelkezem, életem során tanultam klasszikus és modern balettet, jazz- és showtáncot, stepet, hip-hop-ot, latin táncokat, valamint egy mozgásszínház tagjaként kortárs tánctechnikákat. Egy versenyen történt sajnálatos sérülés következtében el kellett búcsúznom a profi tánc világától, de lányom születése után olyan mozgásformát kerestem, ami táncos elemekre épül, így találtam rá a zumbára. Az első (Laura Caria által prezentált) zumba órám frenetikus élmény volt! Ott eldőlt: ezzel szeretnék foglalkozni.

Óráimat igyekszem úgy felépíteni, hogy a kezdő vendégeimnek is legyen sikerélménye, de a gyakorlott zumbásaim se unatkozzanak. A zumbára is igaz az, mint bármely más mozgásformára: annyit veszel ki belőle, amennyit beleteszel.

Vendégeimet igyekszem összetartó csapattá kovácsolni, túl vagyunk sok-sok közös élményen: szülinapi és egyéb bulikon, zumba táborokon stb….

Ha szeretsz táncolni, szereted a jó zenéket, pörgést, bulihangulatot, mindenképpen próbáld ki a zumbát, sok-sok szeretettel és önfeledt vidámsággal várlak óráimon! 🙂

Várlak minden páratlan héten szerdánként 10 órától, valamint minden páros héten délutánonként a H2O-ban!