Kaszás Móni

Kaszás Móni vagyok, nagyjából 9 éves korom óta sportolok. Az első években klasszikus és modern balett alapokat tanultam, ezzel párhuzamosan pedig 4 évig kézilabdáztam. Közben belekóstolgattam az aerobikba is az akkor divatos aerobik videó kazetták segítségével.

Nagyon megtetszett, így a tánc mellett otthon minden nap zenére tornáztam. 12 év tánctanulás és 2 év tánctanítás után edzőtermekben kezdtem aerobik órákra járni és futni.  2013 októberében vizsgáztam a Testnevelési Egyetemen OKJ-s képzés keretein belül aerobik oktatói szakon. Ezután pár hónappal, 2014 februárjában porckorong sérvet állapítottak meg, amiből közel másfél évig rehabilitálódtam gyógytornászok és gyógytorna segítségével. Sok-sok türelem és akaraterő kellett hozzá, de itt vagyok és 2015 augusztusa óta tartok csoportos órákat. Az elmúlt években többek között alakformáló, zsírégető, tabata, fitball, senior torna, gerinctorna és hasizom regeneráló órák szerepeltek a repertoáromban.

Alakformáló óráimon eszközökkel és saját testsúllyal is szeretek dolgozni és természetesen a kritikus területek (comb-, has- és farizom) edzése nem maradhat el. Vesszőparipám a prevenció és a helyes kivitelezés.

Senior tornáimon is garantált a változatosság, eszközzel és eszköz nélkül is. Figyelek Rád, hogy 20 év múlva is együtt edzhessünk.

Várok mindenkit szeretettel!

Végzettségeim

OKJ Aerobik Oktató – Semmelweis Egyetem
Baba-elsősegély tanfolyam

Kangatraining tréner képzés – okleveles Kanga-tréner
PreKanga (kismama torna) tréner képzés – okleveles PreKanga-tréner
RectusTraining Módszer képzés – RTM  hivatalos oktatója

RTM alakformáló képzés