Hajagos Anetta

Gyerekkorom óta központi szerepet tölt be a testmozgás (torna, atlétika) az életemben, amire a későbbiek folyamán is mindig próbáltam időt fordítani. A felelős beosztású munka és a család mellett azonban ez fokozatosan kezdett háttérbe szorulni. Elkezdtem keresni a módját, hogyan tudnék minden szempontból fitt maradni lelkileg és testileg is. Így találtam rá a jógára, mely kellő kreativitással bárki számára a fizikai, lelki fejlődés tárháza lehet.

Vadász Ákos Iyengar jógaoktató irányításával végeztem el a jógatanfolyamot. Az ő gyakorlati útmutatásait követve fokozatosan fejlesztem magam a mai napig.

Jelenleg csoportos és egyéni 90 perces órákat tartok rendszeresen a XVI. és a XV. kerületben, valamint a Napsugárzó Gyermek és Női Életmód Központban a Jászai Mari térnél, illetve alkalmanként a Lite Wellness Clubban a Mammutban.

Az óráim nem tekinthetők átlagosnak:

  1. A gyakorlatok, ászanák hatását az óra után is érezni fogod.
  2. A testi adottságaidat, egyedi egészségügyi állapotodat figyelembe véve a csoportos órák keretében is adok neked megfelelő gyakorlatot, amennyiben nem tudsz lépést tartani a többiekkel vagy amennyiben az adott feladat neked nem előnyös.
  3. Az óráim alatt folyamatos instrukciókkal látlak el benneteket, hogy hol és mit kell éreznetek az adott ászana, gyakorlat végzése közben.
  4. A csoportos órák menetét egy összeszokott csapat esetében fokozatosan módosítom, teret adva a fokozatos fejlődésnek, kreativitásnak. (Például páros gyakorlatok)
  5. A kemény edzés hívei részére –amennyiben már elsajátították az alapokat – haladó óra keretében a későbbiek folyamán az erőnléti jóga keretében biztosítom a hatékony és valóban látványos fejlődést.

Már az első óra után sokkal felszabadultabban fogod érezni magad és idővel a változás egyre jobban érzékelhető lesz.

Várlak sok szeretettel az óráimon szerdánként, és péntekenként 18 órai kezdéssel, valamint csütörtök reggel 9 órától!

Hajagos Anetta

facebook.com/jogaoktato

anetta.hajagos@gmail.com