Molnár Évi

Molnár Évi vagyok, 4 gyermekes édesanya, sminkmester, személyi edző és modell.

Nagyon pozitív, szenvedélyes embernek tartom magam, szeretem az ÉLETet, az utazást, a finom, minőségi alapanyagokból készült házi ételeket, a tengert és az eső utáni föld illatát. Egy hátizsákkal bármikor elindulnék akár a világ végére is, hogy magamba szívjam a kultúrát és lássam az ismeretlent. Sokan kérdezik, honnan ez a sok energia bennem, ami csak úgy áramlik? Néha azért én is bekuckulok egy egész napra izgalmas könyvvel, vagy filmekkel a kanapéra, Bridget Jones- os melegítőben :, de az tény, hogy aki csak ismer, azt mondja, hogy mellettem unatkozni nem lehet, igazi Kosokra jellemző tempót diktálok.

Már pici gyerekkoromat végig kísérte a festészet, s a rajzolás, de hivatalosan 2011 óta foglalkozom sminkeléssel, stílustanácsadással, felnőtt és tinédzser sminktanfolyamokkal, önbizalom- fejlesztő tréningekkel.
Fontosnak tartom, hogy minden lány, nő merjen kinyílni, s lássa meg magában a szépet, mert ez mindenkiben megvan egytől-egyig. A szakmám összes részletét imádom a kifutósminktől a menyasszonyok felkészítéséig, de amikor egy- egy kreatív projektben szárnyalhatok, az igazán klassz dolog. SZERETEM AZ EMBEREKET ÉS AZ AZ ÉRZÉS, AMIKOR SEGÍTENI TUDOK MÁSOKNAK, FELTÖLT ENERGIÁVAL. Ha számodra is segíthetek, kérdésed van, KERESS BÁTRAN! 🙂

Dinamikusan élem meg a hétköznapokat, ám nem volt ez mindig így. 4 éves koromban diagnosztizáltak nálam asztmát, amire 4 pipát használtam, szegény édesanyám sokszor izgult értem az éjszaka közepén a roham mentőben, testnevelésből felmentettek, még biciklin is fulladtam. Kamaszként már súlyos ekcémával, állandó csalánkiütésekkel és egész éves szénanáthával kezeltek, napi szinten gyógyszereken éltem és a tüneteim súlyosbodtak. Az esküvőm előtt 1 héttel allergiás rohamok miatt szteroid injekciókat kaptam. Akkor döntöttem úgy, elég volt! ÉLETMÓDOT VÁLTOTTAM, tisztán kezdtem el étkezni, majd első kislányom születése után jött a sport is. A minőségi étkezéssel eltűnt a narancsbőröm, az ekcémám, a fájdalmas menstruáció, a fulladási rohamok és a szénanátha is. 6 éve nem tartok itthon asztma spray- t. MEGGYÓGYULTAM.
Kislányaim természetes úton születtek, ám súlyos rectus diastasis- t állapítottak meg nálam, ami azt jelenti, hogy az egyenes hasizmom 14 cm hosszan, 4 ujjnyi mélyen szétnyílt, s műteni akartak, mert tulajdonképpen a szerveimet nem tartottam meg semmi, s emellett komoly lumbális fájdalmak is kínoztak. Kutakodtam a szakirodalmak tengerében, éjjel- nappal a könyveket bújtam, majd pedig elkezdtem a 0- ról felépíteni magam sporttal. Először könnyek közepette, később jobb kedvvel végeztem a gyakorlatokat. Ez lett a mentsváram, idő önmagamra és persze az eredmény sem maradt el: 1 évvel később kontrollon az orvosom a szemüvegét az orra hegyére tolva, székéből felállva kezet fogott és azt mondta, ilyet még nem látott. A környező izmok átvették a szakadt izom szerepét, s bőr alatti láthatatlan fűzőként tartották azt, nem kellett megműteni. A testem, a kondícióm pedig jobb formában van, mint 18 éves koromban. Innen egyenes út vezetett afelé, hogy elhagyjam a pénzügyi-kereskedelmi területet, melyben dolgoztam és edző váljon belőlem. Jelenleg korrektív trénernek és gerincterapeutának tanulok.

Hiszem, hogy NINCS LEHETETLEN, HISZEM, HOGY HA AZ EMBER AKAR VALAMIT, S TESZ ÉRTE NAP- MINT- NAP, AKKOR ELÉRI A CÉLT. Én pedig szívesen támogatlak a céljaid elérésében. Amire tőlem számíthatsz, az a kreativitás, tapasztalat, őszinteség, a helyes életmódra nevelés, prevenció, receptek és jó hangulat.

A CSODA BENNÜNK VAN.

Szakirányú végzettségem:

 ICON Budapest Professional Makeup School – Sminkes
 LuxLash – 3D műszempilla építő
 IWI – Fitnesz instruktor
 IWI – Személyi edző
 IWI – Sporttáplálkozási- és Táplálékkiegészítési Tanácsadó
 R-Med Akadémia – TRX® instruktor
 R-Med Akadémia – TRX® haladó (TRX a rehabilitációban, stretching-ben és a versenysportban)
 BOSU-Hungary Kft. – BOSU instruktor
 BOSU-Hungary Kft. – Funkcionális Tréner, Core Power oktató
 Bene Máté Gerincakadémia – „A gerinc fitneszterápiája” képzés
 Rectus Diastasis (szétnyílt egyenes hasizom) regeneráció
 Oriolus Med – Fascia tréner