Kezdő felnőtt klasszikus balett 14 éves kortól

KEZDŐ FELNŐTT KLASSZIKUS BALETT 14 ÉVES KORTÓL

Sok kislány álmodozik arról, hogy majd balerina lesz, kecsesen táncol a rivaldafényben, spicc cipőt és tütüt hord. Szeretnéd valóra váltani gyermekkorod álmát? Most itt a lehetőséged. Jelentkezz most, mert részt vehetsz a tanfolyamon kortól és testalkattól függetlenül (14-99 éves korig) előképzettség nélkül, hiszen teljesen az alapoktól kezdjük. Élvezheted a klasszikus balett jótékony hatásait a testedre és a szellemedre is. Szeretettel látok minden klasszikus balett kedvelőt – urakat is -, anyát és lányát, barátnőket, szomszédokat, de ha egyedül jössz- aggodalomra semmi okod – biztos lehetsz benne, hogy egy jó csapatban találod magad.

 

BALETT ÓRA IDŐPONTJA: 2018. Március 2-tól péntekenként 17.00 órától

KOROSZTÁLY: 14 éves kortól Felnőtteknek is (Urakat és Hölgyeket egyaránt várunk szeretettel!)

HAVI TAGSÁGI DÍJ: 6.000 Ft/fő/hó (4 alkalom)

(Kérjük, alaposan gondold végig a befizetést, mert a befizetett díjjal lefoglalod a limitált tanfolyami helyedet, így azt – elfoglaltság, betegség, stb.- visszatéríteni NEM tudjuk, csak ha hozol magad helyett valakit!)

OKTATÓ: Orosz Petra: https://www.facebook.com/PetraDanceFactory/

JELENTKEZÉS: Farkas Eszternél a 06-20-3-47-14-74 számon, vagy e-mailen: h2o@h2onoifitness.hu

BEFIZETÉS NAPJA: (március hóra): 2018. Március 2. 17.00 (az első óra alkalmával)

BEFIZETÉS ÉS A TANFOLYAM HELYSZÍNE: H2O Női Fitnesz, 1162. Segesvár u. 26. (Konrád Ferenc Szentmihályi Uszoda) weboldal: www.h2onoifitness.hu, Facebook: fb.me/h2ofitnessanddance